REISWIJZER. 3x winterfietsen aan de kust

2 minuten leestijd

Winterfietsen is het nieuwe schaatsen voor ijsvrije winters. Geniet dus mee van deze drie routes aan de kust en het hinterland, die Gert Corremans alle drie uitreed. Hij koos voor inspanning én ontspanning met drie bijzondere routes vol rust. Hier ruist het riet langs de grachten en weerkaatst het water het winterzonnetje.

praktisch
  • Fietsen
  • Uitstappen en vakanties

Zin om zelf de fietsroutes van Gert te rijden?

Uitkerkse polder (50 km): Eigen route, niet bewegwijzerd. Start en einde bij Station Oostende. In te korten met 9 km door in De Haan de fiets mee te nemen op de tram.

Download hier de GPX-route

Sentse vijfdorpenroute (50 km): Bewegwijzerde fietsroute. Sint-Laureins ligt op 9 km van station Eeklo. Een mooie, rustige route naar het station loopt via het gehucht Boterhoek.

Download hier de GPX-route

Waaslandse waterlopen (38 of 50 km): Start: station Lokeren, einde station Sint-Niklaas (38 km) of Lokeren (50 km). Beide stations liggen op de spoorlijn Antwerpen-Gent.

Download hier de GPX-route

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer