Pittige lunch

1 minuut leestijd
Pittige lunch
culinair
  • Kamperen

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400 g spekblokjes
  • 400 g Parijse champignons
  • 8 sneden toastbrood
  • Enkele takjes peterselie
  • 2 uien
  • 8 el sweet chilisaus
  • Boter 
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Borstel de champignons en snijd ze in stukken. Snipper de ui in kleine stukjes.
  2. Verhit een pan en stoof de ui in wat boter aan. Voeg daarna de champignons toe en de spekblokjes.
  3. Voeg op het einde de sweet chilisaus toe en kruid af met peper en zout. Toast het brood en leg de bereiding erop. Werk af met wat gehakte peterselie.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer