Lo-Reninge, daar waar het landschap verweven is met geschiedenis en... water.

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Deze keer neemt Pasar Wortegem-Petegem jullie mee op sleeptouw doorheen het piepkleine, maar toch zo vredige Polderstadje Lo-Reninge.

Na de fikse voormiddagwandeling zullen de Yzerbroeken, de Lovaart en het idyllische gehucht Fintele geen geheimen meer voor je hebben.

In het stadje zelf kunnen we letterlijk struikelen over het vele erfgoed, en over vele unieke locaties, die ook door de VRT werden opgemerkt en het decor mochten (en nog mogen) vormen voor de populaire politiereeks Chantal in hetzelfde fictieve 'Loveringem'.

In een van die locaties mag je trouwens met ons op middagmaal.

Daarna wordt ook nog het stadsproduct eer aangedaan.  In de namiddag zijn we verwacht bij het bezoekerscentrum Jules Destrooper, voor een rondleiding met deskundige uitleg en ...met proevertjes bovenop.

Er is daarna nog tijd voor een terrasje, of een eigen verkenning, of wat dan ook.

  • Uitstappen en vakanties
  • Kies de waterkant
  • Cultuur
Pollinkhove (Lo-Reninge)

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Dorpsplein Pollinkhove
Pollinkhovestraat
8647 Pollinkhove (Lo-Reninge)
België

beginuur
09h15
aantal deelnemers
10-30
leden: €48.00 niet-leden: €51.00
nuttige informatie voor deelnemers

De deelnameprijs omvat : gegidste wandeling in Pollinkhove, middagmaal in Stadhuis Lo (incl.water, excl. dranken) gegidst bezoek aan Destrooper, verzekering LO (ook voor niet Pasar-leden)

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer