Lamskoteletjes met lentegroenten

1 minuut leestijd
Lamskoteletjes met lentegroenten
culinair
  • Kamperen

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 12 lamskoteletjes
  • 500 g nieuwe aardappelen
  • 250 g peultjes
  • 250 g sperzieboontjes
  • 3 el peterselie
  • Takje rozemarijn
  • Takje tijm
  • 4 el honing
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie
  • Boter
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Maak een marinade met olijfolie, honing, geplette knoflook, gehakte tijm en rozemarijn, peper en zout.
  2. Borstel de aardappelen schoon, kook ze gaar en giet af.
  3. Maak de boontjes schoon, verwijder de uiteinden en kook gaar.
  4. Blancheer de peultjes twee minuten in kokend water. Giet de groenten af en meng ze met de boter bij de aardappelen.
  5. Kruid met peper en zout en bestrooi met gehakte peterselie.
  6. Wrijf de lamskoteletjes in met de marinade en bak ze in olijfolie en een beetje boter. Serveer met de groentjes en aardappelen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer