Niet-zo-klassiek Portugal

1 minuut leestijd

Portugal mag zich een jaar lang de beste reisbestemming ter wereld noemen. Het is meteen ook de eerste keer dat een Europees land op de World Travel Awards met de hoofdprijs aan de haal gaat. Lissabon, Porto en de Algarve al gezien? Dan zetten we je graag op weg naar onbekende maar verrassende alternatieven.

praktisch
  • Uitstappen en vakanties
1

Viseu

Historische stad die verkozen werd tot meest leefbare stad van het land. Het is ook het vertrekpunt van de Ecopista do Dão: 49 kilometer fietsen over een oude spoorlijn, dwars door de natuur.

2

Caminhos de Fátima

Een mooi alternatief voor de drukke wandelwegen naar Santiago de Compostela zijn de 4 pelgrimsroutes naar Fátima, de plek waar Maria in 1917 6 keer verscheen aan 3 herderskinderen.

3

Peneda-Gerês

In het enige nationale park van het land kan je fietsen, kanoën en wandelen tussen bergen, bossen, watervallen, dorpjes, kloosters en kastelen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer